torsdag 31 mars 2016

Påsk och många aktiviteter

 
 
SSRK/södra har nu avhållit sitt traditionella workingtest här i Håkanryd. Under flera år har jag o Eva svarat för att testet kommit till stånd. Vi har haft det på Påskdagen som en tradition. IK Kamps klubbstuga är perfekt att hyra, då finns det toaletter och bra med parkeringsmöjligheter. Om någon fryser så går det bra att värma sig med en kopp kaffe om så önskas.
 
I år så var det 77 anmälda ekipage som startade i de tre klasserna, Nkl, Ökl och Ekl. Det är en ganska omfattande organisation som krävs, ca 17 funktionärer, 3 på varje station på 5 stationer. Några får hjälpa till med mat- och resultatservice. Tack till alla som hjälpte till! Royal Canin sponsrade med lite priser.
 
Övriga prov sätter nu i gång och pågår i södra Sverige till den 15 maj. Hade tänkt starta Jambo på mocktrial i vår och ev. Jackson på ett B-prov också. Finns en del domaruppdrag på /att göra listan också.
 
Våren är nu i antågande på riktigt. Har hunnit md att spika lite nya star- och mesholkar. Svårfångad mullvad härjar i gräsmattan. Men han åker snart fast!
 
 
 
 
 
 De tre främst placerade i ökl; 1:a Lotta Strand(till höger), Tomas Terje 2:a, Lisa Lyhagen 3:a

 
Ekl, 1:a Anna Karin Bengtsson(till vänster), 2:a Eddie Nilsson, 3:a Helle Dahlstedt

 
1:a pristagaren Eva Jönsson i Nkl

1 kommentar:

Bosse sa...

BLOGGEN LIGGER NERE TILLS VIDARE.