tisdag 22 april 2014

Workingtest

Påskdagen genomförde vi traditionsenligt ett Workingtest här i Håkanryd. 75 anmälda ekipage i de tre klasserna. I år hade vi infört att två ekipage är framme åtgången vid varje station. Det ska ju va som jakt i övrigt och det inträffar ganska ofta att man jobbar med andra hundar omkring sig och tillsammans.
 
Fantastiskt fint väder och solen strålade. Som vanligt hade vi hyrt IK Kamps klubbstuga, toaletter och parkeringsmöjligheter. Perfekt.
 
Stort tack till alla ni som hjälpte till på de fem stationerna. Utan duktiga frivilliga funktionärer blir det ingen verksamhet, så är det bara.
 
 
 
Vinnare från vänster; Nkl / Jeanette Eriksson med lab. Kullaholms Bettan, Ökl / Per A Norling med lab. Hedgehog's Cashmir, Ekl / Andreas Josefsson med flatc. Straight Flush Velvet Vega.
Stort grattis! Tack till Royal Canin som sponsrat med en del priser. Tack också till Rubins Jaktprodukter.
 

Bild F. Rubin 
 
På en av stationerna var det ett 70 cm högt näthinder. Ställde till det för en del som inte tidigare tränat detta moment. Här är det gott mått.. med fart o stil.

 
                         Alla är vi glada vinnare. Fyra hundekipage placerades i varje klass.
 

Bild, F Rubin
 
Hopp..Marcus visade gärna hur det skulle gå till!

 Bild F. Rubin
 
Nytt för i år var att två hundar var tillsammans framme vid station.  Även i Nkl där man fick ha den passiva kopplad. Två glada tjejer med sina flattar är framme hos Janne Stihl som instruerar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för ett 3vligt wt på roliga marker. Klurigt folk kan fixa det bästa av det mesta. // Thomas