lördag 17 juli 2010

Blixt o dunder och workingtest


Eva o "Flip" i par med A Josefsson flattetik. Annika H övervakar det hela.


Det svalkar gott vid havet

I veckan som gått så har det varit riktigt varmt. Hundarna har fått svalka sig på morgonen eller på kvällen. Klart att man passar på och göra några övningar med lite dummies.

Idag så har vi varit på SSRK:s workingtest i Karlskrona som N Brännström och hans stab fixat till. Ca 50 hundar i tre klasser, nkl, ökl och ekl. Tack Niklas, Smulan och alla övriga funktionärer. Utan engagerade duktiga medlemmar så blir det inget.

På väg dit var det ett jäkla väder, det blixtrade och åskade i ett. För att inte tala om allt regn. Det gick att köra högst 50-60 km på stora vägen med bilen.

För min egen del så fixade Jambo o jag visserligen till ett första pris i ökl med summan 76 poäng av hundra möjliga. Men han strulade lite med ett par markeringar och då faller du genom lätt. Alltså ingen placering bland de tre främsta den här gången.

Eva o Flip (Brindlebay Bonus) fick hela 94 poäng i ekl och var klart bäst på dessa poäng. En framgång hon behövde efter all träning hon lägger ner.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattsi till vinsten, ni är så duktiga.
Marina o Sven

Mårten sa...

Grattis! Det var väl tur jag valde valp med Plip som pappa.Det lugna tempramentet är nedärvt till Smilla, och hon apporterar allt.

Anonym sa...

Grattis till vinsten, kul!

Hälsningar Karen