måndag 15 juni 2009

Blött unghundsderby i VästeråsKön var tidvis lång.
I helgen har SSRK:s unghundsderby för retrievers gått av stapeln i Våsterås. Vädret var uruselt och det regnade konstant från lördag middag och det regnade fortfarande då jag o Peder P från Broby åkte hem vid 16-tiden på söndag em.
Desto mer glädjande var för min egen del, att jag o Jambo placerade oss hyfstat på den officiella listan, på en 12:e plats med 81 poäng sammanlagt. Det innebar också att jag var en enda futtig poäng ifrån att kanske fått delta i finalomgången som Ingela F vann i suverän stil. Bara att gratta Ingela F till det och till Lena B o Anki A uppfödning med prefixet Searover som hade stora framgångar.
Jambo hade bra o höga poäng på fyra stationer men fick en 9:a på station nr 3 som var riktigt knepig. Hela 68 hundar av ca 130 startande fick 0-poäng på denna station. C:a 50% alltså. Flera av de topptippade stupade på denna station. Svårt med mörkgröna dummies i backig mörk skog tydligen.
Kön blev tidvis lång speciellt vid vattenmarkeringen, men det tog alla med jämnmod. Sekreteriatet jobbade med dator och beamer på storduk och uppdaterade resultaten efter hand. Bra och snabb service.
Jambos kullsyskon Find-it Bizzi Bi, kallad Birdie med Anette E i snöret slutade på en hedrande delad 11:e plats i finalen.
"Raketmamman" är nog nöjd ändå förmodar jag.
Tack till SSRK-Bergslagen som skötte det här stora arrangemanget suveränt. Bra jobbat Sune N och alla hans medhjälpare!
Bosse

1 kommentar:

Anette och vildänderna sa...

Hejsan!
Kul att hitta er och finfina bilder ute i etern :)
Kommer tillbaka fler gånger - var så säker