måndag 14 juni 2010

Kennelträff i Garpenberg


Sören också, jag tappade hörselpluggen. /Sören Norèn


På linje på hygge bland stock o sten


Mannen med eldröret / Lasse Hedman

I helgen har vi varit på kennelträff i Dalarna, närmare bestämt i Garpenberg. Kennlarna Moorman`s, Justlike och Find-it hade ordnat en gemensam träff för sina valpköpare. Vi var totalt ca 25 personer med främst yngre hundar som instruerades av Lasse Hedman, Sören Noren, Kicki Pilenås och Bolly (Wolfgang Ronacher).
Samlingen var på fredagkvällen och det slank då ner en o annan pilsner.
På lördagen regnade som tusan men humöret var på topp, så vad gjorde det att man blev lite blöt i nacken.

På söndagen blev det soligt o fint. Vi var lite oroliga för mygg o knott, men dom lyste med sin frånvaro. Annars fanns lite olika preparat att ta till i gamebagen.
Trevliga människor o duktiga hundar gjorde träffen till en fin och givande samvaro.

Lasse med co hade lagt upp bra övningar med inrikting på främst basträning, noggrannhet och se till att ledarskapet finns. Mycket markeringsträning blev det och då på större skogshyggen. På såna hyggen så har åtminstone inte vi tränat så ofta.

Stort tack till vår uppfödare Anette Edqvist, kennel Find-it och inte minst alla ni övriga som fixat med allt det andra. Maten var helt suverän på lördagkvällen. Den sköljdes ner med ytterligare några pilsner och lite av det gulbruna som visst kommer från Scotland, vad det nu hette för någonting.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så kom du över och visade din tillit efter det jag fått ett helt nytt vänster knä. Det var ju bara 10 dagar sedan så ont gjordet det. Efter mager "fika"blev det Helge Å där du tränade min "drever" som skall bli jaktlabrador.Hon lyswsnade verkligen på dig. Sedan skulle du till Sösdala för att träna andra. Trevligt att du tittade över och hoppas det blir fler gånger. När jag får min nya tg-bil med aoutomatlåda så kör jag Tackar