måndag 17 augusti 2009

Nu börjar jakten igen

Evas "Flip"
Köket ska bytas ut!

Jakten och jaktproven börjar nu på allvar. I helgen var Eva o Flip på ostkusten och provade i elitklassen. Flip o Eva skötte sig bra och fick ett 2:a pris. Första priset uteblev enbart på grund av att Flip behagade lägga sig i en vattenpöl under sökarbetet för att kyla av sig i den 25 gradiga värmen. Flip behöll apporten i mun under "badet". En klok hund som älskar vatten, men detta "tilltag" uppskattades inte. Det är som sagt bara att komma igen.
För mig o Jambo så blir det premiär på höglandet i Småland nästa helg, då i nybörjarklassen. Jambo är en härlig hund att jobba med. Jag ser fram emot att premiärstarta denna hund.
I övrigt så var jag i morse en sväng för att se om någon skjutbar bock visade sig. En get med kid visade sig bara.
Som synes så har jag köket åkt ut på backen för att ersättas av ett nytt som monteras på torsdag. Det har varit en hel del jobb i veckan som gått med rivning, gipsplattor, spackling o tapetsering. Nytt golv lades in i går. Det ska bli spännande med lite nytt och dyrt också för den delen.
Grattis förresten Kurt J, (se nedan) som förra helgen fick sin efterlängtade tredje etta på Bonnie som därmed blev Svensk(J) Champion. Kanske gjorde visiten i Skåne susen.
Bosse

Inga kommentarer: